Metāla izstrādājumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
, grīdas, jumti, kamīni, krāsnis, skursteņi, kāpnes, logi, durvis, materiāli, instrumenti, veikali, metāla , izstrādājumi , sienas, fasādes, mājokļa iekārtojums, interjers, dizains, dizaineri, mēbeles, viesistaba

RGJ, SIA

Krustpils 141b, Rīga LV-1057
Viensienu nerūsējošā tērauda dūmvadi, Dubultsienu izolējošie dūmvadi, Melnā tērauda pievienojuma caurules, Ovālas formas nerūsējošā tērauda oderes, Ūdens Boileri, Aksesuāri, Apkure, siltums caurule, krāsns pieslēgumi, Dūmvadi, caurules, nerūsējošā tērauda caurules, savienošanas adapteris, Adapters, dūmvadu jumtiņš, Kondensāta

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Kapu pieminekļi, kapu vietu iekārtošana, metāla kalšana, akmens apstrāde, granīta kāpnes, granīta izstrādājumi , skulptūras, akmens mūri, pieminekļu restaurācija, kapu apmales, akmens skulptūras, Aivars-K, kapu soliņi, metāla

Tolmets Vidzeme, SIA, Valmieras metāllūžņu iepirkšanas punkts

Mūrmuižas 18c, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, metāla cauruļvadu utilizācija., Metāla konstrukciju demontāža, izjaukšana, nojaukšana.

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
Ernesta Birznieka-Upīša 8, Rīga, LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Pokraska R, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 21T, Daugavpils, LV-5410
✓ metālapstrāde ✓ auto disku remonts ✓ auto disku tīrīšana ✓ automašīnu riteņu pulverkrāsošana ✓ smilšu strūklu ✓ metāla konstrukciju krāsošana Apraksts:

Pokraska R piedāvā - metāla apstrādi, pulverkrāsošanu, smilšu strūklu, auto disku remontu, restaurāciju un tīrīšanu.

Valmiera-Andren, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Produkcija:: ✓ Dūmgāzu attīrīšanas sistēmas ✓ Gāzes pārvades sistēmas ✓ Ķīmisko procesu iekārtas ✓ Vertikālie un horizontālie rezervuāri ✓ Ķimikāliju cauruļvadi ✓ Pazemes rezervuāri ✓ Metāla rezervuāri Rezervuāri, cauruļvadi augsti agresīvām ķimikālijām:

Rezervuāri, cauruļvadi un citas konstrukcijas sālsskābei, sērskābes šķīdumiem, dzelzs hlorīdam, fosforskābei, sāls šķīdumiem, sārmiem utt. Kopš 1998. gada ražojam dūmgāzu attīrīšanas sistēmas (skruberus), kuri domāti atmosfēras aizsardzībai un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisijas mazināšanai, kā arī rezervuārus šķidrumu uzglabāšanai.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Homestory, SIA

Brīvības 148A-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Kurzemes amatnieks A, SIA

Friča Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

RA Drukātava, SIA

Kr. Valdemāra 8A, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam klientiem visplašāko prezentācijas priekšmetu klāstu – apdrukātas krūzītes, T-kreklus, darba formas, kaklasaites, pildspalvas, magnētiņus, atslēgu piekariņus un daudzas citas lietas, atkarībā no pasūtītāja vēlmēm un rocības. RA Drukātavā var pasūtīt prezentācijas priekšmetus gan vienā eksemplārā, gan arī lielākās tirāžās. Piedāvājam uzlīmju, plakātu, banneru, tapešu, planšetu, tekstila un auduma druku. Kā arī piedāvājam skatlogu un mašīnu aplīmēšanu u.c. darbus.

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
izmaksas, keramzīts, keramzīts cena, keramzīts grīdām, beramais keramzīts, keramzīta cena, flīzēšanas izstrādājumi , , ārdurvis, iekšdurvis, finierētas durvis, masīvkoka durvis, laminētas durvis, lamināta durvis, metāla

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets